Новини





Раници за училище, за спорт и свободното време

от : 2024-07-09


Организирането на ученическата раница e сложна и отговорна задача.

Най-важното е раницата да отговаря на възрастта на детето, да е ортопедична и ергономична, каквито са моделите с марка Kite. После трябва да се съобразим с изискванията за съответния клас. Трябва да съберем всичко в нея - дрехи, ако детето има физическо, всичките учебници и тетрадки, обядът, шишето с вода....И не на последно място идва желанието на малкия ученик или ученичка за дизайна . 

Ние знаем колко е трудно да изберете раница за училище, за това сме се постарали да предлагаме  раници, които да комбинират грижата за здравето и стойката на детето, комфорт и издръжливост на материалите с ултра модерен дизайн.
Раниците Kite са преминали технически тестове в съответствие с европейските стандарти DIN 33419 / EN ISO 15537 в Германския институт по здраве и ергономия (Institute für Gesundheit und Ergonomie) и са с почетно отличие „Ергономичен продукт“.

С иновационната подложка и антигравитационната система значително се облекчава натоварването върху детското тяло. Системата AGS работи на принципа на окачване на гумите на автомобила: когато детето ходи, раницата се пружинира и сякаш се „изпуска“ във въздуха. Теглото на съдържанието на раницата се усеща с 25% по-леко!  Натоварването върху гърба значително намалява. Мускулите и гръбначния стълб са защитени от умора и прекомер

Марката GoPack създава удобни модерни ученически раници и градски модели за ежедневието. Стилни и достъпни базови модели за деца и възрастни, за практични и пестеливи майки, тийнейджъри с бързо променящи се предпочитания и любители на разнообразието в аксесоарите. GoPack е производител на модерни бюджетни раници с европейско качество.