Новини





Нова учебна година

от : 2020-09-15


По повод началото на новата учебна година представяме един канцеларски хороскоп

 
Хората обичат хороскопите, дори да не вярват винаги на написаното там. Но тайничко си признават, че много неща съвпадат. И ако е така, решихме да създадем свой собствен хороскоп с продуктите на Kite и да зачислим на всяка зодия канцеларски материали, които най-много подхождат според нас. 
 
Овен (цветни моливи)
Знакът на изобретателите. Овенът ще направи всичко, за да избегне скуката и депресията, може да бъде изключително щедър, обича да дава подаръци и да дава заповеди. Те са като цветните моливи на Kite - ярка и необикновена личност се крие под твърдото дърво.
Телец (пластилин)
Имат страхотни умствени способности. Те имат търговска ивица, но в същото време са мечтателни и благородни. Най-хубавото от всичко е, че характерът на Телец е като пластилин Kite.  Първоначално е твърд, но когато се нагрява в ръцете, става мек и податлив. Струва си да бъдете честни с Телеца и да зачитате техните интереси, тъй като те ще се разкрият от съвсем друга страна и ще станат верни приятели за цял живот.
Близнаци (бои)
Умен, интуитивен и артистичен. Това е знак за творци, които са отворени за експерименти, но мощни и със собствена ясна позиция в живота. Kite медените акварели отлично характеризират Близнаците. Човек трябва само да опознае тези хора, тъй като сивото ежедневие ще искри с всички нюанси на дъгата.
Рак (бележник/тетрадка)
Раците са мили, страстни и чувствителни натури. Подобно на Близнаци, те имат развит артистичен вкус. Способността им да правят компромиси кара другите да оценят такъв човек. Тетрадката Kite им отива добре. Под яркото покритие се крие празен лист хартия. И само от вас зависи каква история ще напишете.
Лъв (химикалка/молив)
Природата е силна, мистична, страстна. Те лесно ще изтрият някого от живота си след измама или предателство. Умът им е хармонично съчетан със сила. Писалката „писане-изтриване“ е атрибут на истински Лъв. Те не се страхуват да вземат решения и да пренаписват историята от нулата.
Дева (дневник)
Имат чувство за хармония, спокойствие и влечение към ред. Умен и трудолюбив. Не забравяйте да претеглите всичко внимателно, преди да вземете решение. Девата трябва да има всичко под контрол и на негово място, така че техният атрибут е училищен дневник. Строг, безпристрастен, с ясен график и справедливи оценки.
Везни (двустранна цветна хартия и картон)
Нежен, добронамерен и мечтателен. Непрекъснато се колебайте в търсене на баланс. Те не обичат конфликтите, но в същото време, поради своя характер, постигат високи успехи в кариерата си. Естети към върховете на ноктите. Ако сте зодия везни вашето ученическо пособие е двустранна цветна хартия и картон Kite. Можете да правите 3D модели и да видите ситуацията от всички страни.
Скорпион (лепило)
Знак, който силно влияе на другите. Смята се, че Скорпионите имат сложен и горещ нрав. Те не прощават предателството, но са също толкова фанатично отдадени на семейството. Те имат голяма съпротива и оцеляване. Каквито и да са обстоятелствата, те залепват живота си парче по парче, винаги стават на крака и продължават да вървят към целта си.
Стрелец (раница)
Смел и независим характер. Те са чувствени, но със силен характер, което им позволява да постигнат висок успех във всяка област. Те обичат спорта и пътуванията. Всяка дейност за Стрелец е по-сладка от отпускането на дивана. При първа възможност те грабват куфар или раница Kite и потеглят към приключението. 
Козирог (ножица)
Знак на съдбата, философията, началото на света. Умерен и резервиран. Това са хора, които не се оттеглят пред нищо, не спират насред пътя за почивка. Постоянни и най-издръжливи в Зодиака - както физически, така и психически. Подобно на ножицата Kite , те ще режат и режат, докато постигнат целта си.
Водолей (бамбукови прибори за хранене)
Срамежлив, нежен, интелигентен и с малко суета. Те се придържат към старомодните принципи в семейните въпроси, но по отношение на себе си са абсолютно отворени и готови да експериментират. Те не искат да бъдат като другите, но самите те обичат вниманието на другите. Водолеите са свързани с бамбуковите прибори Kite – модерен, но и грижлив за природата.
Риба (бутилка/термос за вода)
Рибите са страхотни приятели, лесни и удобни в общуването, с добре развита интуиция. Те са миролюбиви, весели и се стремят да се радват на живота. Рибите имат променлив характер: те или плуват с потока, след това показват твърдост и правят всичко в противоречие с обстоятелствата. Ако възникне конфликт, тогава Рибите предпочитат спокоен начин за решаване на проблема. Затова техният талисман в училище може да е бутилка с вода Kite, за да ги поддържа хидратирани.
 
Надяваме се да ви хареса нашия комичен хороскоп и в сайта ни www.perfectbg.net да намерите своeто училищно пособие, което да Ви помага през цялата нова учебна година.
 
Рубрики: 
#Kitestationery: Всичко за канцеларията